Samtal och skrivande i Frigiliana, Spanien.

Boka en eller två dagar under vecka 44, år 2024

Varmt välkommen till mitt samtals- och skrivarretreat i Frigiliana! 

Genom strukturerade och insiktsbringande samtal, walk n'talks, tysta reflektioner och skrivande i vacker miljö hjälper jag Dig eller Er att stanna upp, hitta ny förståelse och skapa frisk handlingskraft kring den förändring som du/ni vill göra.


För vem? 

För enskild privatperson, par, syskon, kompisgrupp, kooperativ, VD, chef, ledningsgrupper eller styrelser mfl. som i riktigt vacker och inspirerande miljö vill coachas i en viss fråga, som vill prata igenom en situation eller ett livsområde eller som vill läka en psykisk belastning. För dig/er som uppskattar eller är nyfiken på KBT-terapi och coaching som verktyg, samt skrivandet som metod för personlig utveckling. 

Allting är ordnat för att upplevelsen ska bli så rik och närande som möjligt. För mig känns det djupt meningsfullt att kunna erbjuda utveckling och personligt växande med guldkant, med en effekt som lever kvar länge efteråt.

Välkommen att välja mellan Privat retreat eller Tillsammans retreat enligt nedan.

Recensioner

Deltagare 2023

"Stort tack för de här två dagarna! Jag tycker det har varit jättebra organiserat och jag är mycket nöjd med både upplägget och boendet. Tycker att allt har fungerat jättebra. Så tack för att du visade mig Frigiliana! Jag återvänder gärna. Säg gärna till om du planerar något liknande igen! Jag har uppskattat samtalen, lägenheten, den otroliga och vackra platsen samt värmen! Ser nu fram emot ytterligare några lediga dagar i Nerja som jag ska göra "så gröna" som möjligt!" 

Deltagare 2023

"När livet är intensivt och saker kan kännas överväldigande är Kristinas förmåga ovärderlig när det gäller att känna in där jag är och hjälpa mig att samla ihop mina tankar! Hon hjälper mig att se klart, att se mina framsteg och därför tydligare se vad nästa steg framåt är. Och att välja samtals-retreat med Kristina i Frigiliana är att välja en högre standard på livet. Med andra ord, hög kvalitet anpassat för just mig. Inte bara är det "All in" på mig själv i några dagar. Det är även vacker miljö, otroliga vyer, god mat, mysigt boende. Att komma iväg, få nya och större perspektiv, allt sådan som behövs för att vi människor ska kunna lyfta oss själva till nya höjder. Jag återkommer gärna till ytterligare retreat med Kristina!"

TIPS! Gör som tidigare retreat-besökare och njut av andra delar av Andalusien före eller efter samtals- och skrivardagarna. Unna dig några dagar de sydspanska bergen eller i det tropiska klimatet i Costa del Tropical 
(öster om Nerja) eller soliga Costa del Sol (väster om Nerja). 

PRIVAT RETREAT

Boka en eller två privata heldagar.

Unna dig Egentid med guldkant! Vi fokuserar på frågor och utmaningar som är viktiga för just dig.  Dagarna startar kl 9:15 i Casa Elisabeths privata trädgård och avslutas kl 15:30. Coaching- och terapisamtalen varvas med stilla stunder för eget skrivande samt avslappnande walk n'talks i de vackra omgivningarna. En gemensam lunch ingår då vi summerar förmiddagen och planerar vad eftermiddagen ska bestå av. Vissa människor uppskattar en tydlig retreatplanering. Vissa människor vill ta det som det kommer. Jag är din lots, din terapeut och ditt stöd för att dagens ska bli så energi- och insiktsbringande som det bara går. 

PRIS, dag ett: 3900 kr + moms. Lunch ingår liksom morgon- och eftermiddagskaffe, -the, -bubbelvatten och frukt. Vid bokning av två dagar i rad kostar dag två endast 3100 kr + moms


Boka gärna ett förutsättningslöst telefon- eller videomöte för att samtala om eventuellt upplägg och kostnadsförslag samt ev. MÄNGDRABATT (antal personer och dagar).

TILLSAMMANS RETREAT  

Boka en eller två heldagar med din företagspartner, ledningsgrupp, livspartner, syskon eller kompisgrupp etc.

Unna er konstruktiva samtal och reflektioner i underbar miljö! Programmet skapas utifrån era behov. Vi fokuserar på frågor och utvecklingsområden som är viktiga för just er. Dagarna startar kl 9:15 i Casa Elisabeths privata trädgård och avslutas kl 15:30. Coaching- och terapisamtalen varvas med stilla stunder för skrivande, gemensamma workshops samt avslappnande walk n'talks i de vackra omgivningarna. En gemensam lunch ingår då vi summerar förmiddagen och planerar vad eftermiddagen ska bestå av. Vissa människor uppskattar en mycket tydlig retreatplanering. Vissa människor vill ta det som det kommer. Gemensamt för alla Tillsammansretreat är att deltagarna är överens om vilka frågeställningar som ska behandlas. Jag är er lots, coach och stöd för att dagens ska bli så energi- och insiktsbringande som det bara går.

PRIS, en dag: 2500 kr + moms per person. Lunch ingår liksom morgon- och eftermiddagskaffe, -the, -bubbelvatten och frukt. 


Platser för samtal och reflektion


Samtalsträdgården & Walk n'talks

Retreatet har sin bas i Casa Elisabeth, alltså Elisabeth Magnussons smakfulla hus på Calle Cuatro Vientos i Frigiliana. Här har vi tillgång till en privat oas och samtalar i rogivande sällskap av apelsinträd, bananpalm, blommande rosor, papayaträd och doftande örter. Här finns även grillplats, stort matbord och en pool för den överhettade. När solen gassar, eller om enstaka regnväder drar förbi, flyttar vi in i den luftiga lägenheten.

Alldeles runt hörnan ligger huvudgatan och på några minuter är vi mitt i centrum. Under Walk n'´talk strosar vi i de pittoreska kvarteren, den prunkande parken eller längs avokadodalen. Vackra vyer erbjuds i alla vädersträck och det är minst sagt enkelt att hitta en inspirerande plats för reflektion och skrivande.   


Frågor & Svar

1. Ingår flygbiljett och transfer? 

Nej, flyg och transfer ingår inte. Retreatbesökare brukar förena dagarna i Frigiliana med annat resande i Andalusien. Närmsta flygplats är Malaga, som ligger 5 mil från Frigiliana. Flygbiljetterna brukar ha ett förmånligt pris under denna del av året.  

2. Hur tar man sig från Malaga till Frigiliana?

Från Malaga airport är det enkelt att ta sig till Frigiliana. Taxi tar under en timme och kostar runt 90 euro, för den som föredrar en snabb transfer. Annars går det smidiga pendeltåget var 20:e minut från flygplatsen till Malaga centrum (hållplats: Malaga-Maria-Zambrano). Bredvid tågstationen finns den stora bussterminalen. Bussen, bussbolag Alsa (se App), kostar drygt 5 euro och tar ca en timme till Nerja. Från Nerja tar du lokalbussen till Frigiliana för drygt 1 euro. Många föredrar taxi den sista sträckan för att slippa parera busstiderna.

3. Vad finns det för typ av boende?

Frigiliana är en ren och fin by med många trevliga boenden som har förmånliga priser under denna tid på året. Via Booking eller Hotels.com eller Airbnb hittar du ett bra urval i olika prisklasser. Se längre ner på sidan för ett boende som jag gärna rekommenderar, i samarbete med Casa Elisabeth. 

.

Boende i Frigiliana

En lägenhet som jag varmt kan rekommendera är en liten tvårummare med upp till fyra bäddar mitt i centrum - i hörnan Calle de Olivo och Calle Cuatro Viento. Denna nyrenoverande och mysiga lägenhet ligger i anslutning till retreatets privata trädgård och trivsamma samtalslägenhet.

Lägenheten bokas genom att kontakta ägaren Elisabeth Magnusson. 

Mail: elisabeth@yoga-resor.se


Recension: "Jag stormtrivdes i lägenheten. Så fräsch och rymlig trots sin litenhet. Trevligt inredd. Ett litet kök som innehöll allt jag behövde för frukost och små måltider. Ytterdörrens hade kodlås och vätte rakt ut mot gatan, vilket var smidigt. Att ha nära till retreatlokalen var praktiskt under dagarnas start och avslutning liksom under samtalspassens små raster - med en liten altandörr rakt ut i den privata trädgården."  Deltagare oktober 2023. 


Tips! Gör som tidigare retreat-besökare och njut av andra delar av Andalusien före eller efter samtals- och skrivardagarna.


Fotogalleri

Tel: 079 - 313 10 99             E-post: kristina@dellholm.se

Samtal och skrivande i Frigiliana

Dellholm Progress AB
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!